En fælles tryghed – førstehjælp for seniorer

PS! På kurset vil der være mulighed for at købe en førstehjælpstaske til kr. 250,-

På kurset lærer vi om Førstehjælp, så du bliver i stand til at yde den nødvendige hjælp, hvis du er vidne til et uheld, personer der kommer til skade eller pludselig får det dårligt.
Vi tager udgangspunkt i din personlige situation og målretter undervisningen efter de emner, som er særligt aktuelle for seniorer.

Kurset har en varighed af 4 timer og er tilrettelagt med fokus på seniorer og de behov, der er oftest forekommende for gruppen: Hjerte-lunge-redning, brug af hjertestarter, livreddende førstehjælp og førstehjælp ved sygdomme.

På kurset får du udleveret et huskekort, hvor førstehjælpen står punkt for punkt. Kortet er i en størrelse, der passer til at have med i pungen.

Kurset afholdes i vores lokaler i Brønderslev, men ved min. 8 deltagere kommer vi også gerne ud og afholder kurset hos jer.
Kursuspris pr. person kr. 350,-

Ønsker du et specielt tilrettelagt førstehjælpskursus for din forening, klub eller lignende, er du meget velkommen til at kontakte Johnni på tlf. 52 50 05 32 eller mail forstehjalp@sagans.dk

Færdselsrelateret førstehjælp

Lovpligtigt færdselsrelateret førstehjælpskursus. Bliv klar til at få dit kørekort.
Kurset varer 8 timer fordelt over to aftener. Pris kr. 600,-

Førstehjælp for virksomheder

Førstehjælpsundervisning specielt tilrettelagt og tilpasset behovet i netop din virksomhed.
Pris pr. time kr. 600,- inkl. moms

Førstehjælp for mødregrupper mm.

Førstehjælp til mindre børn fx ved noget i halsen, hjertestop samt hverdagens andre ulykker.
2 timer. Pris fra kr. 1.100 kr.

Førstehjælp for seniorer

Førstehjælp, målrettet de emner, som er særligt aktuelle for seniorer.
Kurset varer 4 timer. Pris pr. person kr. 350,-

Førstehjælpsudstyr

For at kunne yde den bedst mulige livgivende førstehjælp, er det vigtigt, at have det nødvendige førstehjælpsudstyr – det finder du her.

Mine kursister siger

Det burde alle gøre

God og behagelig instruktør med masser af erfaring. Enkel og rolig gennemgang af de uheld der oftest sker for os ældre. Gode praktiske øvelser og gennemgang af hjertestarter, der giver fortrolighed med tingene. Sådan et førstehjælpskursus burde alle tage.
Hans Toft Nielsen

Førstehjælp for ældre

Førstehjælpskursuset for ældre har lært mig, hvad jeg skal gøre ved et uheld. Hvordan jeg kan hjælpe, lindre smerter og hvad jeg skal gøre i de forskellige situationer. Jeg føler mig godt klædt på til at yde andre den nødvendige hjælp.
Karen M. Simmonsen