Kørekort til personbil – bliv tryg og sikker i trafikken

Sagans Køreskole, kørekort til personbil, kørekort til 17-årige

Sagans Turbohold

På vores turbohold kommer du igennem teori og praktik på kun 6 uger – mod de normale 12-16 uger. Du vil bedre kunne huske, det du lærer, og du bliver hurtigere tryg i trafikken, netop fordi undervisningen er så intensiv. Og så er dit fravær fra uddannelse eller arbejde begrænset til en kort periode.

Er der stemning for det samt nok kursister, der har lyst til at køre langt, så kan vi køre en tur til grænsen, når vi skal have motorvejslektioner.

Normalt bruges der 3-5 måneder på at tage kørekort. Men det er forskelligt, hvor hurtigt man lærer, og om du fx har brug for flere kørelektioner end de obligatoriske 16. Du kan også opleve, at der er ventetid på teori- og køreprøven.

Vil du læse mere om at tage kørekort til personbil, kan du finde det på
Rådet for Sikker Trafik.

Kørekort til bil med automatgear

TEORI/KØREKORT TIL PERSONBIL– Brønderslev

Vil du gerne have kørekort på den nemme måde eller har du et handicap der forhindrer dig i at køre bil med manuelt gear, så har du mulighed for at tage kørekort til automatgear hos Sagans.

Ønsker du på et senere tidspunkt at få kørekortet udvides til også at omfatte manuelle gear, så kan det lade sig gøre, når du har fået lidt mere erfaring som bilist. Det eneste, du skal, er at tage en ny køreprøve i en skolevogn med manuelt gear. Den udvidede køreprøve koster kr. 130,- + leje af skolevogn med manuelt gear kr. 550,-

Når du starter med at tage kørekort til personbil hos Sagans Køreskole, så gennemgår vi sammen, hvad det indebærer at tage et kørekort, betydningen af de forskellige ting samt den lovpligtige del, som alle skal gennemføre. Det er vigtigt for os, at du får en grundig køreuddannelse, der gør dig i stand til at færdes trygt og sikkert i trafikken.

Undervisning

Hos os modtager du to lektionsplaner. En til dig og en der opbevares hos os, så kan du altid følge med i, at du får dine teori- og kørelektioner i den rigtige rækkefølge, samt  hvor langt du er kommet. Lektionsplanen underskrives og fungerer som et bevis på, at du har modtaget den lovpligtige undervisning. Din lektionsplanen skal altid medbringes.

PAKKETILBUD
Komplet teori og køreundervisning
Du kan med fordel snuppe vores komplette pakkeløsning til kr. 13.500, der indeholder alt det, du skal igennem i forbindelse med at tage et kørekort til personbil:

 • 29 Teorilektioner
 • 4 lektioner på manøvrebane
 • 16 kørelektioner på vej
 • 4 lektioner i køreteknisk kursus
 • 1 leje af bil til køreprøven

Førstehjælp kr. 600,-
Ekstra kørelektion kr. 550,- pr. stk.

PAKKETILBUD – kørsel efter skoletid
Komplet teori og køreundervisning
Du kan med fordel snuppe vores komplette pakkeløsning til kr. 16.000, der indeholder alt det, du skal igennem i forbindelse med at tage et kørekort til personbil:

 • 29 Teorilektioner
 • 4 lektioner på manøvrebane
 • 16 kørelektioner på vej
 • 4 lektioner i køreteknisk kursus
 • 1 leje af bil til køreprøven

Førstehjælp kr. 600,-
Ekstra kørelektion kr. 600,- pr. stk.

Øvrige udgifter:
Prøvegebyr kr. 600 ,- + lægeerklæring og pasfoto.
Leje af bil til ekstra køreprøve kr. 600,-. Prøvegebyr ved efterfølgende køreprøver kr. 600,-

Kørekort til personbil / motorcykel

TURBOHOLD TEORI – BRØNDERSLEV

På vores turbohold kommer du igennem teori og praktik på kun 6 uger – mod de normale 12-16 uger. Du vil bedre kunne huske, det du lærer, og du bliver hurtigere tryg i trafikken, netop fordi undervisningen er så intensiv.

På turboholdene er der teori både mandag og onsdag – i alt 9 gange. Grundet tidspunktet er der gratis mad og sodavand alle gange.

 

HOLDTIDER

 • Hold 01.21 Starter den 4. januar kl. 16-19
 • Hold 02.21 Starter den 8. februar kl. 16-19
 • Hold 03.21 Starter den 22. marts kl. 16-19
 • Hold 06.21 Starter den 7. juni kl. 16-19
 • Hold 08.21 Starter den 9. august kl. 16-19
 • Hold 09.21 Starter den 13. september kl. 16-19
 • Hold 10.21 Starter den 25. oktober kl. 16-19
 • Hold 11.21 Starter den 29. november kl. 16-19

Kørekort til personbil

Komplet teori og køreundervisning til dig der skal erhverve et kørekort for første gang.
Her kan du med fordel snuppe vores pakkeløsning til kr. 13.500, der indeholder alt, du skal igennem i forbindelse med at tage et kørekort.

Generhverv

Køreundervisning til dig der har behov for at generhverve dit kørekort.
Generhvervspakke:

 • 3 kørelektioner og fri teori
 • 1 leje af bil

Pakkepris kr. 2.500,-
Ekstra kørelektioner pr. stk. kr. 550,-

Særlig undervisning
og genopfriskning

Har du specifikke indlæringsvanskeligheder, angst eller lignende, strikker vi et køreskoleforløb sammen, der passer til specielt dig.
Er du usikker i trafikken, genopfrisker vi dine køreegenskaber samt færdselsreglerne, så du igen færdes trygt og sikkert i trafikken.

Mine kursister siger

Førstehjælp på kort tid

Jeg har taget Færdselsrelateret førstehjælp hos Johnni. Det var et godt kursus med realistiske eksempler og dygtig lærer. Nu ved jeg, hvad jeg skal gøre, hvis der sker et uheld, uden at gå i panik.
Anne Sofie Aslak

God oplevelse

Det har været en god oplevelse at tage kørekort hos Johnni. Han er god til at vise, hvordan tingene skal gøres. Han forklarer teorien med eksempler, så man kan huske den. Stor fordel at kunne tage færdselsrelateret førstehjælp samme sted.
Benjamin Jespersen