Usikker i trafikken – så er “Særlig køreundervisning” noget for dig

Har du spørgsmål omkring at tage kørekort, hvis du har særlige udfordringer, så ring på tlf. 52 50 05 32 eller send en mail til koreskole@sagans.dk

Særlig køreundervisning

Har du ikke kørt bil rigtig længe eller er usikker i trafikken, har du mulighed for, at vi sammen genopfrisker færdselsreglerne samt dine køreegenskaber, så du igen kan færdes trygt og sikkert i trafikken.

Vi har stor erfaring med at undervise personer med specifikke indlæringsvanskeligheder, ADHD, angst eller lignende. Her strikker vi et køreskoleforløb sammen, der passer til specielt dig, så du får mest muligt ud af både teori og køretimer.

Kørelektioner og teori

Her kan du kombinere vores pakkeløsning til kr. 13.999,- + kr. 600,- (førstehjælp) der indeholder alt, du skal igennem i forbindelse med at tage et kørekort, med ekstra kørelektioner. Pris pr. stk. kr. 625,-.

Vi tilrettelægger undervisningen med størst muligt hensyn til dit aktuelle behov, og slipper dig ikke, før du igen er en trafiksikker bilist.

Kørelektioner

Vi anbefaler min to kørelektioner, for at vi kan nå hele vejen rundt.
Pris pr. stk. kr. 625,-.

Kørekort til personbil

Komplet teori og køreundervisning til dig der skal erhverve et kørekort for første gang.
Her kan du med fordel snuppe vores pakkeløsning til kr. 13.999,- + kr. 600 (førstehjælp) der indeholder alt, du skal igennem i forbindelse med at tage et kørekort.

Generhverv

Køreundervisning til dig der har behov for at generhverve dit kørekort.
Generhvervspakke:

  • 3 kørelektioner og fri teori
  • 1 leje af bil

Pakkepris kr. 3.000,-
Ekstra kørelektioner pr. stk. kr. 625,-

Særlig undervisning
og genopfriskning

Har du indlæringsvanskeligheder, angst eller lignende, strikker vi et køreskoleforløb sammen, der passer til specielt dig.
Er du usikker i trafikken, genopfrisker vi færdselsreglerne samt dine køreegenskaber, så du igen er tryg og sikker i trafikken.