Om Sagans fortæller hele vores historie og lidt til…

Hos Sagans møder du også Rasmus Skovbakke:

Jeg nyder at arbejde med unge mennesker og har masser af tålmodighed. Er socialt anlagt og har nemt ved at snakke med alle typer mennesker og lægger stor vægt på højt humør og humor.
Gennem mine relativt ”få” år har jeg tillært mig en stor viden og erfarringer, der kan bruges i forbindelse med undervisningen. Jeg fik mit eget kørekort som 18-årig, og  som 22-årig kom også motorcykelkørekortet i hus. Jeg har senere taget kørekort til bus, lastbil samt lastbil med hænger.

Min store interesse og nysgerrighed omkring motorer, både i form af crossere, motorcykler, biler, både mm. er grunden til, at jeg blev udlært som mekaniker.
Jeg har kørt bybus i Aalborg i 3 år, hvorefter jeg uddannede mig til kørelærer.

Jeg glæder mig til, at se dig på et af de næste hold.

Med venlig hilsen

Rasmus Skovbakke

Køreskolelærer – personbil, motorcykel og bil med trailer

Jeg er god til og nyder at arbejde med mennesker, netop derfor har jeg valgt et erhverv som kørelærer og instruktør i førstehjælp.

Oprindeligt er jeg uddannet i forsvaret som ambulanceredder og førstehjælpsinstruktør, og har efterfølgende taget uddannelsen som kørelærer.
Jeg har samtidig stor erfaring med undervisning af personer med specifikke indlæringsvanskeligheder, ADHD, angst eller lignende.

I min undervisning benytter jeg cases fra det ”virkelige liv” – altså fra det jeg selv har oplevet, hvilket fremmer forståelsen, og gør undervisningen både spændende og levende.
Jeg bestræber mig på at gøre min undervisning enkel og let forståelig, så mine kursister føler sig godt rustet til at køre bil eller yde førstehjælp, også selvom panikken skulle melde sig.

Jeg glæder mig til, at se møde på et af de næste hold.

Med venlig hilsen

Johnni Sagan Holt Larsen

Køreskolelærer – personbil og motorcykel, ambulanceredder og førstehjælpsinstruktør.

Førstehjælp

Færdselsrelateret førstehjælp
til dig der skal have kørekort

Kørekort

Motorcykelkort til
Kategori A1 (lille motorcykel),
Kategori A2 (mellemstor motorcykel)
Kategori A (stor motorcykel)

Kørekort

Sagans Køreskole & Førstehjælp

Kørekort til 17-årige • Kørekort
Generhverv • Særlig køreundervisning
Genopfriskningskursus

Lidt historie

2012

Sagan afslutter sin militære kariere og opstarter virksomheden Førstehjælp Aalborg i samarbejde med en køreskole i Aalborg.

2014

Der lejes lokaler til Førstehjælp Aalborg centralt beliggende i Brønderslev og en helt selvstændig virksomhed er en realitet.
Her tilbydes førstehjælpskurser til: køreskoleelever, virksomheder, forældre til spæd- og småbørn, mødregrupper, børnehaver, skoler samt seniorer.

2016

Som en naturligt udvidelse i forbindelse med kursustilbuddene i førstehjælp satses der på forhandling af førstehjælpsudstyr i høj kvalitet som fx hjertestartere, førstehjælpstasker og andet relateret udstyr.
Samtidig tilbydes serviceaftaler i forbindelse med den obligatoriske årlige service og eftersyn på hjertestartere.

2018

I maj er uddannelsen som Kørelærer i hus. Førstehjælp Aalborg udvides med køreskoleaktiviteter og Sagans Køreskole & Førstehjælp er en realitet.
Teorilokalerne på Bredgade i Brønderslev renoveres, og alt er klar til at tage imod de første kursister allerede i juni.
Det går hurtigt og der modtages rigtig mange elever både i køreskolen og til førstehjælp. Vi er pludselig rigtig mange i teorilokalerne, der meget hurtigt er blevet for små. Derfor beslutter vi allerede i september for at flytte til større lokaler.

2019

Der er travlt på Sagans Køreskole – rigtig travlt. Derfor er Rasmus Skovbakke nu også hos Sagans som kørelærer.
Både Rasmus og Johnni gennemfører sidst på året uddannelsen som MC kørerlærere og der bestilles motorcykler til køreskolen, så der kan strates MC-hold op allerede i foråret.

2020

Sagans Køreskole udvider forretningen med nye teorilokaler Vesterbro 57 i Aalborg.

Sagans Køreskole & Førstehjælp

 

Sagans Køreskole og Førstehjælp har kurser for alle.

Køreskole for:

  • 17-årige – kørekort til personvogn
  • Dig der ønsker et kørekort til personvogn
  • Dig der ønsker et kørekort til motorcykel
  • Dig der skal generhverve kørekortet
  • Dig med særlige behov
  • Dig der ønsker at få frisket køreteknikken op.

 

Førstehjælp for:

  • Køreskoleelever – Færdselsrelateret førstehjælp