Hos Sagans møder du…

Johnni

Jeg er god til og nyder at arbejde med mennesker, netop derfor har jeg valgt et erhverv som kørelærer og instruktør i førstehjælp.

Oprindeligt er jeg uddannet i forsvaret som ambulanceredder og førstehjælpsinstruktør, og har efterfølgende taget uddannelsen som kørelærer.
Jeg har samtidig stor erfaring med undervisning af personer med specifikke indlæringsvanskeligheder, ADHD, angst eller lignende.

I min undervisning benytter jeg cases fra det ”virkelige liv” – altså fra det jeg selv har oplevet, hvilket fremmer forståelsen, og gør undervisningen både spændende og levende.
Jeg bestræber mig på at gøre min undervisning enkel og let forståelig, så mine kursister føler sig godt rustet til at køre bil eller yde førstehjælp, også selvom panikken skulle melde sig.

Jeg glæder mig til, at møde dig på et af de næste hold.

Med venlig hilsen

Johnni Sagan Holt Larsen

Køreskolelærer – personbil, motorcykel, trailerkort, køreskolelærer uddannelse, ambulanceredder og førstehjælpsinstruktør.

Førstehjælp

Færdselsrelateret førstehjælp
til dig der skal have kørekort

Kørekort

Motorcykelkort til
Kategori A1 (lille motorcykel),
Kategori A2 (mellemstor motorcykel)
Kategori A (stor motorcykel)

Kørekort

Sagans Køreskole & Førstehjælp

Kørekort til 17-årige • Kørekort
Generhverv • Særlig køreundervisning
Genopfriskningskursus

Lidt historie

2012

Sagan afslutter sin militære karriere og opstarter virksomheden Førstehjælp Aalborg i samarbejde med en køreskole i Aalborg.

2014

Der lejes lokaler til Førstehjælp Aalborg centralt beliggende i Brønderslev og en helt selvstændig virksomhed er en realitet.
Her tilbydes førstehjælpskurser til: køreskoleelever, virksomheder, forældre til spæd- og småbørn, mødregrupper, børnehaver, skoler samt seniorer.

2016

Som en naturligt udvidelse i forbindelse med kursustilbuddene i førstehjælp satses der på forhandling af førstehjælpsudstyr i høj kvalitet som fx hjertestartere, førstehjælpstasker og andet relateret udstyr.
Samtidig tilbydes serviceaftaler i forbindelse med den obligatoriske årlige service og eftersyn på hjertestartere.

2018

I maj er uddannelsen som Kørelærer i hus. Førstehjælp Aalborg udvides med køreskoleaktiviteter og Sagans Køreskole & Førstehjælp er en realitet.
Teorilokalerne på Bredgade i Brønderslev renoveres, og alt er klar til at tage imod de første kursister allerede i juni.
Det går hurtigt og der modtages rigtig mange elever både i køreskolen og til førstehjælp. Vi er pludselig rigtig mange i teorilokalerne, der meget hurtigt er blevet for små. Derfor beslutter vi allerede i september for at flytte til større lokaler.

2019

Der er travlt på Sagans Køreskole – rigtig travlt. Derfor er Rasmus nu også ansat ved Sagans som kørelærer.
Johnni gennemfører sidst på året uddannelsen som MC kørerlærere og der bestilles motorcykler til køreskolen, så der kan startes MC-hold op allerede i foråret.

2020

Sagans Køreskole udvider forretningen med nye teorilokaler Vesterbro 57 i Aalborg. Vi tilbyder nu også trailerkort og uddannelse til kørelærer. I oktober byder vi velkommen til en ny kørelærer hos Sagans, der kan hjælpe med undervisning af vores mange elever.

2021

Grundet Covid og nedlukning de første 4 måneder er det nødvendigt at omstrukturere, så der nu kun undervises i MC og trailer i Aalborg. I forbindelse med nedlukningen opstår en meget stor venteliste til kørekort, og vi har travlt med at få alt tilbage til normalen igen.
Samtidig har vi to nye kørelærer under uddannelse – Jakob og Stephen. De består begge de afsluttende prøver i december og starter op som kørelærer ved Sagans fra januar 2022.

2022

Med to ekstra kørelærer på holdet udvider Sagans Køreskole forretningen med nye teorilokaler Parallelvej 3 i Frederikshavn i starten af sommeren. Rasmus forlader os i løbet af sommeren.
Alle køreprøver er overgået til Færdselsstyrelsen, hvilket forhåbentligt giver kortere ventetid til vores elever.
Vi tilbyder nu trailerkort i flere byer: Brønderslev , Frederikshavn, Hirtshals, Aabybro, Skagen, Dronninglund, Aalborg og Støvring.
Sidst på året er vi i fuld gang med at renovere teorilokalet i Brønderslev. Samtidig er vi ved at gøre klar til at åbne Sagans Køreskole i Hirtshals. Jakob forlader os sidst på året.

 

 

Sagans Køreskole og Førstehjælp har kurser for alle

Køreskole for:

  • 17-årige – til kørekort til personvogn
  • Dig der ønsker et kørekort til personvogn
  • Dig der ønsker et kørekort til motorcykel
  • Dig der ønsker kørekort til trailer
  • Dig der skal generhverve kørekortet
  • Dig med særlige behov
  • Dig der ønsker at få frisket køreteknikken op
  • Dig der selv ønsker at blive kørelærer

 

Førstehjælp for:

  • Køreskoleelever – Færdselsrelateret førstehjælp